homebrakmuskaraczenedecaduh i telo
Udruženje za očuvanje i razvoj porodice “Brak i porodica” je domaća nevladina organizacija osnovana 2006. godine čiji je cilj da pomogne u negovanju zdravog braka i dobrih porodičnih odnosa na temeljima hrišćanskog nasleđa.
Glavne teme seminara i savetovanja koje
Udruženje pruža su
produbljivanje
bračnog odnosa,
poboljšanje komunikacije, rešavanje konflikta,
pomoć u vaspitanju dece i sl.
   
vikend za secanje
kamp ocevi i sinovi
upomoc ja se zenim
bracno savetovanje
Nedelja braka
 
“Nedelja Braka” je deo međunarodne incijative “Marriage Week International” koja se svake godine odvija u više od 26 zemalja kako bi se od 7. – 14. februara održao niz događaja kojima bi se proslavio brak i motivisali i osnažili bračni parovi u svom međusobnom odnosu i predanosti. “Nedelja Braka” podstiče pojedince, udruženja, kompanije, vladin i nevladin sektor, politička tela, crkve i sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrednosti da u nedelji od 7. – 14. Februara 2017 organizuju jedan ili više događaja, od onih neke sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih.
Prvu Nedelju braka otvorili su tadasnji britanski premijer John Major i njegova supruga. U nekim zemljama, kao sto su Madjarska i Slovacka, supruge predsednika su podrzaleinicijativu „ Nedelja braka”, dok je u Irskoj 2010 to ucinila sama predsednica Mary McAleese. Danas se ova inicijativa odvija u preko 700 gradova i ukljucuje preko 2.000,000 ljudi. Vise o “ Nedelji braka“ u Srbiji mozete naci na web adresi www.nedeljabraka.rs
 
 
 
postavite pitanje
web design by Zokara